Snabbstart

Vår Herre har verkligen tryckt på snabbstarten! Efter ner till 10 minusgrader på nätterna och knappt plus på dagarna i förra veckan, värms nu myllan upp så man knappt hinner fotografera framfarten i rabatterna. En verklig trotjänare i vår trädgård är Chionodoxa. Efter att jag för över trettio år sedan planterade en förpackning med 50 lökar har de snällt spritt sig över hela trädgården. När vi borrade efter bergvärme var de den enda växtlighet som nästa säsong verkade oberörda av rotandet

När jag började rensa i mitt ”woodland” övergick jag efter detta fynd:
till att förbereda middagsmaten!

1 svar på ”Snabbstart

  1. Haha, bor vi i samma land? Här knäar några anemiska snödroppar bland fjolårslöven i rabatten. Fast solen är densamma, det är jag säker på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.