Återbesök

Efter gråstarroperationen 2013

går jag på kontroll en gång om året på ögonkliniken i Ängelholm.

Igår var det så dags.

DOCK

 har det ju under tidernas lopp inträffat en hel del  förändringar:

1. Mottagningen är inte längre på Lasarettet

2. Jag har ingen bil

VARFÖR

Det var nödvändigt att åka buss, vilket inte är det enklaste :Viken-Ängelholm, Det blir att byta buss vid  Berga trafikplats E4, som är belägen vid en rondell. Jag stiger av i en riktning och måste sedan korsa över till motsatta körbanan… Jag hade via GPS spanat in att den nya mottagningen låg vid Lärkgatan i det inre av staden, lämpligaste avstigning var vid Stortorget i Ä. Jag hade svårt att kolla riktningen- gick hela tiden åt fel håll. Jag rådfrågade de flesta förbipasserande, även de var något osäkra på var Lärkgatan egentligen låg…

Skam den som ger sig:

Efter 15 minuters kringirrande var jag äntligen där!

(Jag hade räknat med denna osäkerhet, varför jag var ute i god tid!)

Mottagningen var väldigt spatiös och behaglig

Väntrummet var som Pantheon i Rom!

Till all lycka fick  jag denna gång träffa min ursprunglige läkare,

som opererade mig för grå starr på vänster öga för tre år sedan.

Det visade sig att det nu är dags för samma ingrepp på höger öga!

Följ den spännande fortsättningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.