Nu är det snart jul igen…

Före

Nu närmar sig med stormsteg alla familjesammankomster som hör helgen till. Vi måste starta i tid med julstädningen eftersom de sedvanliga förberedelserna inför inte bara guldbröllopet utan även julen 2007 blev avsevärt reducerade på grund av min fotledsfraktur i mars !
Jag tog tillfället i akt att skylla på mitt handikapp för att slippa undan!
Silvret är inte putsat sedan 2006!
Häromdagen, då SMHI lovat heldagsregn, tog vi så tillfället i akt:

På grund av att släkten haft idrottsliga framgångar under hela 1900-talet inom ett flertal sporter har det ansamlats en stor samling pokaler – var och en med intressant provinens – som man påminns om när man sitter där och skubbar på inskriptioner och vinrankor.

Efter
Nu är det emellertid klart för i år!

1 svar på ”Nu är det snart jul igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.