I Hyllie

finns Malmö Arena

DÄR

har de i höst utställning om Titanic

Höstens kulturutflykt  förlades dit.

”Titanic The Exhibition, är mycket mer än bara en utställning. Det är en fantastisk upplevelse, som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.”

Vi blev fotograferade vid utgången

Resultatet kostade 50:-Sedan kostade vi på  oss och gick på Jensens Bøfhus och åt lunch.

Man har inte roligare än man gör sig!

4 svar på ”I Hyllie

  1. En fantastisk lyckad dag. Först en jättetrevlig utställning, och sedan en väldigt god måltid. Håller med Erik att de personliga berättelserna var det intressantaste. Verkade som utställningen var ”localized”, dvs att de plockat fram många svenskar nu när den besökte Sverige.
    Andra jag kommer ihåg från utställningen: Dyraste biljetten på Titanic kostade motsv. 700 000 i dagens penningvärde, Titanic hade ett systerskepp som hette Olympic som trafikerade Atlanten efteråt – lika ståtlig (men med mer livbåtar).
    T.o.m. i tredje klass åt man på fint porslin, och inredningen i Andra Klass (för medelklassen) skulle räknas som yppersta lyx idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.