Torrvår

Vi lider fortfarande av en nästan ettårig, total TORKA!

Det goda är ju att ogräs och gräsmatta  växer föga

MEN

Det drabbar ju även önskvärd tillväxt!

En del tulpanner kämpar dock på!

4 svar på ”Torrvår

  1. På framsidan till vårt lägenhetshus kämpar en ensam tulpan i gräset. Vi har haft lite mer regn än vi så den mår förmodligen utmärkt!

  2. Jag (mitt nöt) planterade massa trevliga blomster utanför huset för tre veckor sedan. Sedan fick de stå där och skrika på vatten utan att jag hörde nåt, så nu ser de mer ut som hö än som blommor.

  3. Jag gläder mig åt att du ”på din ålders höst! ÄNTLIGEN förstått hur stimulerande det är med växtligheten….
    NU när barnen vuxit upp, och innan barnbarnen trillar in…

  4. Jag och Yassine har en massa blomster i krukor på vår terrass. En del lökar som vi med spänning ser växa nanometer varje dag, o andra färdiga plantor som kommer och går efter nån månad. Vi njuter som två pensionärer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.