Robbie Williams

Man försöker ju hänga med…
När det var modernt med Trivial pursuit klarade jag mig BRA, på alla kategorier utom Underhållning, där hade jag 0 koll!

Så när min svärdotter i sin blogg annonserade:
Eftersom jag om fyra minuter ska iväg till Göteborg för att kolla in Robbie Williams, tänkte jag kolla om det finns någon läcker bild på honom
.

Undrade jag stillsamt – va, vem då?

Vi har ju varit och inspekterat torpet. Hade därför ingen morgontidning, utan jag läste numret från den 3 juli litet noggrannare och hittar en fullständigt lyrisk recensent:

” ….Och jag tror faktiskt inte att en människa behöver något mer än det här på en arenaspelning. Man vinner mest på att släppa analyserna och istället låta sig dras med av folkfeststämningen: Det hela är ju fantastiskt kul och jättestort. När Robbie Williams efter nästan två timmar går av scen har han än en gång befäst sin ställning som den regerande stadiumpopkungen. Det finns ingen anledning att gå och se någon grinig russinhyad arenaveteran så länge Robbie Williams finns.”
http://www.svd.se/dynamiskt/rec_konsert/did_13091347.asp
Svärdotterns recension var införd 5 juli:
http://www.lotten.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.