FotbollsbekymmerDet är minsann inte bara i Tyskland det är problem:

Tiden rinner iväg för ÄFF
Frustrationen växer i Ängelholms FF. I går spelade laget ut Husqvarna, men förlorade ändå.

ÄFF är visserligen bara fem poäng efter serieledande Bunkeflo i den jämna tabellen, men trenden är ändå oroväckande. Efter den femte raka matchen utan seger sjönk tränaren Roar Hansen ihop på asfalten utanför omklädningsrummet – argare än på mycket länge.
– Bedrövligt, fräste han. Nu börjar det bli dags att vi rannsakar oss själva och tar ett beslut. Ska vi haka på topplagen, eller ska vi lägga oss i mitten av tabellen och spela en massa meningslösa matcher?

Det såg länge ut som att ÄFF hade bestämt sig för det första alternativet i går. Defensivt starka Husqvarna – som hade släppt in fem mål på nio matcher – trasades sönder och efter Mattias Erikssons straffmål i den 18:e minuten bjöds de blott 304 åskådarna på massor av ÄFF-målchanser.
Men samtliga missades och istället rasade hemmalaget ihop i början av andra halvlek när Husqvarna vände matchen med två mål på fyra minuter.
– Det är framför allt det jag är kritisk mot, att vi vek ner oss och inte var tillräckligt ödmjuka. Vi måste visa att vi starka tillsammans, i stället sprang vi runt och hängde med huvudena, säger Roar Hansen.

Och tillägger:
– Det känns löjligt att förlora en sådan här match.

Så bra som vi spelade den första timmen har vi kanske inte gjort innan i år. Vi borde gjort tre-fyra mål då och dödat matchen.

Ja, det är det ju fler som kan säga sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.