Jag tar syltsocker om jag har det hemma.Då håller det sig 1-2år.
Om inget finns i skafferiet koker jag ihop det med socker – utmärkt smak och konsistens
MEN
måste ätas upp inom en månad.
ELLER Frysas in
Atamon ger bismak!
Jag är fascinerad av hur växterna har lyckats suga i sig den lilla väta som uppenbarligen finns djupt nere i jorden. Blåbären hade inte en chans, men jag har sett lingon här och var.
Ser fram emot att få smaka på dessa godsaker!
Vad roligt att det tycks bli så mycket björnbär trots torkan.
Nu undrar jag – använder du syltsocker eller tar du vanligt socker och Atamon eller liknande?
Jag tar syltsocker om jag har det hemma.Då håller det sig 1-2år.
Om inget finns i skafferiet koker jag ihop det med socker – utmärkt smak och konsistens
MEN
måste ätas upp inom en månad.
ELLER
Frysas in
Atamon ger bismak!
Jag är fascinerad av hur växterna har lyckats suga i sig den lilla väta som uppenbarligen finns djupt nere i jorden. Blåbären hade inte en chans, men jag har sett lingon här och var.
Jag har ju faktiskt vattnat mitt äppleträd. krikonen står i skuggan.