Jag har ett Ica-kort. När man handlat för 2500:- får man en Bonuscheck på 25:- och Icas matmagasin BUFFÈ på posten. Sedan jag blev änka tar det lång tid innan jag haft anledning att bunkra upp för detta belopp…
MEN
Under sommaren har jag ju haft en hel del besök
SÅ
Jag blev häromdagen tillsänd nr 9
Där fanns ett reportage: Tommy Myllymäkis
UNDERBARA HÖSTSMAKER.
”Ekologiskt och närodlat har blivit högsta mode. En efter en tar stjärnkrögarna steget fullt ut och blir bönder också. En som gärna odlar- dock bara för husbehov- är Tommy Myllymäki, nybliven silvermedaljör i Bocuse d ´Or.– Det är en härlig känsla att skörda det man odlat själv!. Och det ökar passionen för matlagningen, säger Tommy.
Med mina dignande äppelträn, skyndade jag mig att laga:
”Världens godaste äppelsmulpaj”
Klicka 1-2 ggr på bilden ovan, som jag kopierat i hög upplösning
”Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger pikant, saltig kontrast till sötman.”