Fotorensning

Sittande 85-årig, Coronadrabbad,

       håller jag på att rensa  mitt fotobibliotek. Jag  får       då återuppleva  mången spännande reseupplevelse!               Perioden1990-2000 var både familjärt              och universellt  relativt ”stillsam” – Världen låg ”ÖPPEN”

2 svar på ”Fotorensning

  1. Vi var där med en”Medicinsk” grupp – vi hade årliga sammankomster med utbildningssyfte. På den tiden var det billigare att inhysas utomlands än på ett svenskt hotell! Per var ju tvungen att sitta av en massa föreläsningar, medan vi ”medföljande” – huvudsakligen ”fruarna” – kunde vältra oss i utflykter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.