Das Lesen i Corona-tid…

                                      Det har varit litet si och så med läsandet…                                                              Eftermiddagarna har ägnats åt   TV-serier som Kommissarie Morse,      Shetland etc

Av de fyra nedan är det bara Alfred Nobel som är  helt oläst.                Jag har laddat upp för nästa ”gäng”

där jag kommit ganska långt i Marco Polo.

2 svar på ”Das Lesen i Corona-tid…

  1. Den läste jag när mina barn var i ”rätt ålder” Den gavs ut 1965, SÅ det bör ha varit någon gång på 70-talet… ”Morbror Rulle” var född 1902, gick i pension som 65 årig så jag fick nog köpa den själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.