Födelsedagsbarn 3

Hennes planerade karriär som orienterare

AVBRÖTSpå grund barninvasion!

Enstaka tillfällen till avkoppling har funnits!

och det har ju aldrig fattats sällskap!

ÄNNU

Många lyckliga år tillönskas dagens födelsedagsbarn!

11 svar på ”Födelsedagsbarn 3

  1. Grattis till min fina mamma!

    (Bild 2 är från Aftonbladet – mamma var en av de första i Sverige som hoppade på ”sudoku-tåget”, och blev därför intervjuad av tidningen. Jag minns hur väldigt arrangerad bilden var, vi fick tydliga instruktioner om hur vi skulle agera. Lägg gärna märke till Oskars oehörda – kanske inte så genuina – fascination över mammas sifferpussel!)

  2. Vilka underbart bra bilder på Mor det blev här!

    Har du möjligtvis ett datum på den sista bilden, med samlingen vid ett restaurangsbord? Restaurangen ligger i Eskilstuna, det vet jag. Är lite nyfiken på när det kan ha varit.

    • Oskar! Jag minns att restaurangbesöket skedde nä4 jag bodde i Eskilstuna under ett läsår, alltså mellan augusti 2009 och juni 2010.

  3. En annan intressant detalj, är ju att du Gunilla har träskor på översta bilden. Detta var den främsta och primära samt naturliga fotbeklädnaden mellan ungefär 1965 och 1987. Sedan bara POFF, gick man blott till brevlådan i träskor.

  4. Stina, du måste tänka på ett annat tillfälle — Julian är med på fotot, så det måste således vara 2012 eller senare! (Han kom till Sverige 2012).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.