5 svar på ”Så sakteliga…

  1. Ja, nu får det ta och bli vår. Nån snö syns inte till här i Mellansverige – då tycker jag att man kan snabbspola till mars!

  2. Igår tog sig jag och Yassine till botaniska trädgården i Cambridge där vi befann oss för att hälsa på ett par kompisar. Vintergäcken var framme, och framförallt hade de 39 sorters snödroppar som riktigt lyste längs med promenadstråken i det annars ganska gråbruna vinterarrangemangen.

  3. De hade dock en sektion som hette just Winter Garden, och den var fantastisk! De använde sig av olika plantor, träd och buskar med vackra stammar och olika texturer, och den till och med doftade gott. Väldigt imponerande, må jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.