The same procedure…

Vi hade, jfr med andra delar av Sverige,

hyfsad tur med vädretVi fikade före…

”DE”

Klädde stången

SEDAN

när dansen började, gick jag hem och tillredde kvällsmåltiden  för Märta och mig

DAGEN EFTER:::

 

 

4 svar på ”The same procedure…

  1. Här i Mälardalen hade vi ett så ryslligt kyligt väder att vi barrikaderade oss inomhus – men å andra sidan hann vi med ett kvällsdopp runt midnatt och sedan var vi uppe till bortåt 03 innan vi stupade i säng.

    (Midsommardagen har blott en sak på agendan: Sverige-Tyskland kl 20 …)

  2. Jag drog med två polskor, en ryska och en spanjor ett par kilometer genom skogen och dansade igenom hela paketet i Rosenforsparken i Skogstorp: Små Grodorna, musikanterna från Skaraborg etc. Sedan anslöt en amerikanska och en polack. Kvällsdoppet skedde, på spanjorens initiativ, utan kläder. En perfekt midsommar, med andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.