Strömavbrott!

Onsdag kväll kl 20.51, när jag satt och tittade på TV, försvann bilden. Det visade sig att hela huset var strömlöst.Jag gick och lade mig att sova. När jag torsdag morgon vaknade var läget detsamma: INGEN ström.

      Vägen fick stängas av efter olyckan. Foto: Anders MagnussonVäg 107 kommer att vara avstängd fram till lunch, enligt Trafikverket.

”Det visade sig att det var en lastbil som färdades på länsväg 107 mellan Åstorp och Strövelstorp  som körde av vägen på onsdagskvällen och träffade en elstolpe som höll en högspänningsledning. Lastbilschauffören fick föras till sjukhus med, för polisens presstalesperson, oklara skador.”

 

FÖRST

kl 14.35 fick jag strömmen tillbaka . Så här på sommaren är man

ju inte så  beroende av ljus och uppvärmning

MEN

behöver t.ex. el för att krana vatten!

    NU

skall jag gå ner och bada!

2 svar på ”Strömavbrott!

  1. Helt spontant vill jag säga ”men detta måste ju vara ett födelsedagsbarnsinlägg till Ida”, men nu förstod jag och förstår prioriteringen: denna panikkatastrof måste man faktiskt FÖRST blogga om.

    (Oss bloggare emellan.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.