Julestrul

Idag är första dagen jag kan slappna av från julfirandet och inrikta mig på ett GOTT SLUT!

SOM

berättades redan den 12 november har jag haft strul med min elektronik

Jag och Telia trodde  då att det var min mobil som krånglade

Jag köpte  ju mig en ny.

24 december vaknade jag till att inget elektroniskt fungerade . Jag hade inte tid att fördjupa mig ,skulle till julfirande i Lund. Jag fick där låna en mobil med kontantkort för att vara i kontakt med yttervärlden. Hemkommen på Annandagen försökte jag få igång mitt system, upptäckte att fiberanslutningen blinkade gult liksom omkopplingarna ”Verdi ”och ”Puccini”. Det löste sig genom att dra ut sladden och sätta in den igen.

SEDAN

åkte jag tredje dag jul, första vardagen med öppna butiker, på nytt till TELIA.

säger de där att det inte är mobilen som krånglar utan hänvisar mig till

JANSSON DATA

som på 10 minuter med några klick FIXAR!

Jag hoppas att 2018 blir ett lugnare år när det gäller mitt uppkopplade liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.