TV-nostalgi

Efter en intensiv baskethelg var jag på måndagsförmiddagen litet omotiverad till större projekt. Jag studerade mot ovanligheten inte bara kvälls – programmet på TV, såg att det  redan  kl 10.00 skulle komma en repris av Lasse Holmqvists program

 ”Här är ditt liv” 

med en av mina idoler

Se programmet

som var verkligt ”breathtaking”

÷

Jag hade glömt hur skicklig LH var!:

Hur han på två timmar kan skapa denna fullständiga, djuplodande och  samtidigt  underhållande redovisning av SS:s liv och verk och inte minst dennes  betydelse att efter -68 bevara någon form av  seriositet i den svenska kulturdebatten.

4 svar på ”TV-nostalgi

  1. Pingback: Läst | Vikeningarna funderar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.