Födelsedagsarn 16

 = blogginnehavaren själv!
I min aktuella ålder är ju en fotografering alltid ett vågspel…
Ovanstående är jag faktiskt ganska nöjd med!
Det är från en fågelskådning vid Hasslarps dammar.

 Alltsedan barnen cirka 1980 flyttade hemifrån, och i än högre grad allteftersom barnbarnen trillat in, har det varit vanligt med litet festligheter på denna min högtidsdag mitt i fruntimmersveckan.
MEN
Efter pensioneringen 1999 har det varit mer flexibelt – vi har satsat på ETT stort kalas under sommaren, inte just den 24 juli. I år var det ju 40-årsjubileet den 3 juli. Det utmynnade i den bästa födelsedagspresent jag någonsin fått – denna video:

9 svar på ”Födelsedagsarn 16

  1. Gratulationer från ett hotellrum i Karlstad, där jag och tre barn har sovit till ljudet av värmländska män på gatan utanför – en smula runda runda under fötterna.

  2. Grattis farmor! Det gör mig glad att Sigge kan sprida en sådan glädje med sin fantastiska karisma. Hoppas du får ett fortsatt trevligt 2011!

  3. @ökenråttan
    Det finns aspirationspneumoni….

    Dvs en lunginflammation man kan få av att spyor kommer ner i luftrören.(Drabbar nyfödda och alkoholister…)

    Jag skulle snarare tänka på Aspidistra
    Aspis betyder tydligen sköld.
    Låtom oss associera till Pallas Athena – det skulle Sigge ha gjort – han är expert på forngrekiska myter. Vi har just bestämt att vi ska åka till Grekland när han "becomes of age" (då kanke de har fått ordning på ekonomin…
    MEN
    Vi får hålla tummarna att jag är fit for the journey!

  4. Hjärtliga gratulationer på din födelsedag farmor! Hoppas att den har varit till belåtenhet.

    Det glädjer mig att ha en lillebror som Sigge med sådan fantastisk talarpotential – han kommer definitivt bli något stort i framtiden.

  5. Hjärtliga gratulationer på din födelsedag farmor! Hoppas att den har varit till belåtenhet.

    Det glädjer mig att ha en lillebror som Sigge med sådan fantastisk talarpotential – han kommer definitivt bli något stort i framtiden.

  6. Hej Farmor!

    Och grattis på födelsedagen i efterskott! Jag ska försöka samla ihop och skicka de vykort jag har tänkt sända ifrån mina olika resor ute i världen, men som sedan aldrig skickats av olika anledningar (mest mitt slarv). Förresten är den där videon fullkomligt underbar, o allt Sigge säger är sant. Nu ska jag snart göra Lill-Anders, den godaste sylten i världen. Du är en inspiration i mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.