Födelsedagsbarn 2:2011

Nu när Födelsedagsbarn 2 börjar klättra i åldersstegen, har jag med viss tillfredsställelse noterat att, på grund av att hon är född år 2000, det inte är någon större matematisk bedrift att räkna ut hur gammal hon är!

 Hennes senaste vurm är Sherlock Holmes. Hon är ju en ivrig läsare och har satt igång med genomgången av Conan Doyles alster. Lyckligt nog kunde jag vid besöket i december medföra den Sherlock Holmeshatt Farfar en gång införskaffat. Nu lär ju snart också BBC:s senaste, rosade TV-serie om idolen sändas i Sverige.
Under tiden rekommenderar jag stärkande vintermotion.
För att möjliggöra lång utomhusvistelse har jag, inspirerad av stickplaggen till salu på Höganäs museum stickat muddar att komplettera tidigare översända vantar!

Dessa stickade muddar betingade ett pris öveskridande med råge 100-lappen!
Jag gick hem och tog fram mina restgarner:
Et voilá:
Moa tillönskas en GLAD Födelsedag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.